355 (0) 58326074 europacons@europacons.al

Projects List

Europe sh.p.k. has implemented several ambitious projects of which we can mention:

Investitor

Adress

Duration of the works

Brief description of work

1

Favina Sh.p.k

 favina

Korce-Albania

04/01/2011  »»» 27/01/2011

1. Prodhim & montim Vinc-Ure Q=10ton
2. Prodhim paisje per H/C Vithkuq

2

Devoll Hydropower

 devolli_hydropower

Gramsh-Albania

09/03/2011  »»» 31/10/2011

1. Prodhim konstruksione metalike per rehabilitimin e galerive ekzistuese H/C Banje

3

Fortis 2

Fier-Albania

2011

1. Prodhim & montim kapanon industrial
2. Prodhim agregate per linje teknologjike prodhimi tullash

4

Megacolor

 Megacolor

Fushe Kruje-Albania

2011

1. Prodhim kapanon industrial per fabriken e prodhimit te bojrave Megacolor

5

PTU Porr

 PTUPorr

Shkoder-Albania

2011

1. Prodhim konstruksione metalike
2. Prodhim ure metalike  per makinerine e thellimit te lumit “Drin” ne H/C Ashta 1

6

Colacem

 Colacem

Lezhe-Albania

11/04/2011  »»» 26/10/2011

1. Prodhim konstruksione metalike per fabriken e punimit te cimentos

7

Kurum Sh.a

 Kurum

Elbasan-Albania

2011

1. Prodhim konstruksione metalike per fabriken e prodhimit te celikut
2.Prodhim & montim filtri me menge per trajtimit te pluhurave te rende ne fabriken e celikut
3. Prodhim I furres se celikut 70ton

8

Kastrati Sh.a

Kastrati

Durres-Albania

28/06/2011  »»» 23/12/2011

1. Montim&Saldim rezevuar  V=1200m³
2. Prodhim & montim paisje dhe rekorderi per linjen leknologjike te trajtimit dhe tregtimit te hidrokarbureve ne Porto Romano

9

Kesh Sh.a

 kesh

Albania

2011

1. Prodhim pjese portash Stop Logs per H/C Vau Dejes
2.Prodhim grira per mbrojtjen nga sendimentet e ngurta H/C Vau Dejes

10

PTU Porr

 PTUPorr

Shkoder-Albania

20/01/2012  »»» 08/10/12

1. Prodhim & montim konstruksion ure metalike L=120m H/C Ashta 2

11

Colacem

 Colacem

Lezhe-Albania

28/02/2012  »»» 30/09/2012

1. Prodhim & montim konstruksione metalike ne sillosat e cimentos
2. Prodhim & montim tubacion aspirimi ne sistemin e trajtimit te pluhurave
3. Proshim & montim tubacion dhe agregate per ngarkimin e autoboteve me cimento

12

Aktor S.A

 aktor

Elbasan-Albania

2012

1. Prodhim paisje betoforma  per prodhimin mureve ndares te autostrades Tirane/Elbasan
2. Riparim agregati “CIFA” per betonimin e tynelit segment i autostrades Tirane/Elbasan

13

Euron Sh.p.k

Kukes-Albania

29/06/2012  »»» 11/12/2012

1. Prodhim grila ne veprat e marjes H/C Bele1 , H/C Bele2, H/C Orgjost
2. Prodhim bifurkator  tubacioni ne sallen e turbinave per  H/C Bele1  DN 2000 PN10, H/C Bele2  DN1800 PN12, H/C Orgjost  DN1600 PN12 , H/C Topojan me DN 900 PN20

14

Hydro energy Sotira (GTS)

Gramsh-Albania

2012

1. Prodhim bifurkator ne sallen e turbinave H/C Sotire DN600 PN20

15

Kesh Sh.a

 kesh

Albania

2012

1. Prodhim dhe montim konstruksione INOX sheshe dhe shkalle per rehabilitimin e galerive H/C Fierze
2. Prodhim dhe montim konstruksione INOX sheshe dhe shkalle per rehabilitimin e galerive H/C Vau Dejes

16

Kurum Sh.a

 Kurum

Elbasan-Albania

2013

17

Gega oil

 gegaoil

Durres-Albania

29/06/2012  »»» 11/12/2012

1. Montim&Saldim rezevuar  V=6000m³  ne pakurn e hidrokarbureve Gega Oil
2. Prodhim & montim paisje dhe rekorderi per linjen leknologjike te trajtimit dhe tregtimit te hidrokarbureve ne Porto Romano

18

Prall-tec

 pralltec

 Lengerich -Germmany

12/08/2013  »»» 28/10/2013

1. Prodhim konstruksione metalike per linje teknologjike fraksionim dhe grumbullim guroreje

19

Sicon

 sicon

Hilchenbach-Germany

30/08/13  »»» 29/11/2013

1. Prodhim konstruksione metalike per linje teknologjike fraksionim dhe grumbullim skrapi

20

 IMKAN AS

OSLO-NORWAY

1. Prodhim tubacion ne sallen e turbinave Per H/C DN 800-DN600 PN63

21

Euron Sh.p.k

Kukes-Albania

2013

1. Prodhim tubacion ne sallen e turbinave per H/C  Topojan 2 DN600 PN20
2. Prodhim porta Stop Logs
3. Prodhim porta per veprene e marjes H/C  Topojan 2

22

Zhender ballkan

Italy

2013

1. Prodhim konstruksione metalike per filter me menge e sistemit te pluhur kapjes ne fabrike gelqere

23

Aktor S.A

 aktor

Elbasan-Albania

2013

1. Prodhim konstruksione metalike per centina tyneli H/C Rapun

24

Kesh Sh.a

 kesh

Albania

29/07/2013  »»» 04/10/2013

1. Prodhim & montim  linje teknologjike per trajtimin e vajit te trasformatoreve dhe te agregateve H/C Koman b) Revizionim I shinave te vinc ures Q=200ton H/C Koman

25

Kesh Sh.a

 kesh

Albania

2013

1. Prodhim & montim  sheshe dhe shkalle per rehabilitimin e puseve te portave te punes H/C Fierze

26

Limak Age

 limak

Gramsh-Albania

2013

1. Prodhim konstruksione metalike,bazamente makinerishe, rezevuar Uje te pishem per krijimin e kantierit Devoll Hydropower

Let's Build Something

Cu omnium propriae mel. Eum detracto suscipit ut, et vix splendide scriptorem. His exerci integre moderatius

europacons@europacons.al
Ish kombinati metalurgjik, Elbasan, Albania
+355 (0) 58326074